1 Haziran 2017 Perşembe

Kemik sağlığı ve gümüş suyu

Enfeksiyonlar ve özellikle yara tedavisi ile ilgili rehberlik eden bir diğer araştırmacı bilim adamı, Dr Robert O. Becker tarafından yayımlandı "Body Electric" Kötü durumda olan kırık ve yaraların yanı sıra kopan kol ve bacakların yerine takılmasında ve iyileştirilmesi yönünde araştırmalar yapan Dr Robert O. Becker, gümüş ile yaptığı deneylerde kemik iyileşmelerinde gümüş elektrotların diğer bütün metallerden çok daha etkili olduğunu tespit etti. 


Hayvan deneylerindeki kemik büyümesinde önemli başarısından sonra, Dr Becker bacak amputasyonundan başka şansı olmayan bir insan hasta üzerinde yaptığı antibiyotik yöntemlerde antibiyokitklerin kırılan bacak üzerinde hiç bir iyileştirici faydası olmadığını görmüş, sağ tibia ve fibulanın tedaviyi reddettiği aynı zamanda yaranın büyüdüğü ve 5 çeşit enfeksiyon belirdiğini görmüş.
Bacağın üzerindeki ölü dokuyu ve kemiği alan Dr. Robert bu işlemden sonra geriye pek bir şey kalmadığını belirtiyor ve dizden ayak bileğine kadar büyük bir kazıya benzetiyor. Ameliyathanede içinde serumla ıslatılarak yaranın üzerine gümüş bir naylon sarılır ve enerji ünitesine bağlanır.


1.5 hafta sonra Dr Robert tüm zararlı bakteriyel kültürlerin sterilize olduğunu ve 5 çeşit enfeksiyonun yok edildiğini belirtiyor. Daha sonra bu gümüş naylonun kolloidal gümüşten yapıldığını belirten Dr. Robert antibiyotiklerin 1.5 yılda başarısız olduğu enfeksiyon ve bakterilerde gümüş suyunun çok hızlı bir şekilde etki ettiğini görüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder