14 Haziran 2017 Çarşamba

Bagisiklik sistemi

Bugüne kadar hiç bir doktor, hiç kimseyi iyileştirememiştir. İyileştiren insanın kendi bağışıklık sistemidir.
Bob Wright (Amerikan Bağımsız Kanser Enstitüsü'nün kurucusu)

Kanser her şeyden önce bağışıklık sistemi ile ilgili bir sorundur. Bağımsız bir bağışıklık sisteminiz varsa kansere yakalanamazsınız. 

Rashid Buttar, 

Birçok kişi- ki ben de bunlardan biriyim-kanseri esas olarak bağışıklık sisteminin bir sorunu olarak görmektedir. Özellikle modern dünyada, kötüye giden hücrelerin kovulmasını ve haydut hücrelere dönüşmesini engelleyecek herhangi bir yolun bulunmadığını düşünüyorum. Çok fazla toksin var.

Ancak iyi çalışan bir bağışıklık sistemi onları çok hızlı bir şekilde ele geçirip yok edecektir. Dolayısıyla çok güçlü bir anlamda kanser bağışıklık sisteminin bir hastalığıdır. Yani, bağışıklık sistemine yardım etmek için elinizden gelen her şeyi yapmak zorundasınız; Bu, ona yardımcı olacak doğru besin türlerini bilmeniz gerektiği anlamına gelir. Aynı zamanda, stresi azaltmak bu bozuk işleyişi durdurabilir.

Bağışıklık sisteminin bir hastalığa karşı mücadelesinde ne denli kritik olduğunu şimdi anlıyoruz. Eğer kanser varsa, bağışıklık sistemimde neyin yanlış gittiğini ve nasıl yardımcı olabileceğinizi bilmeniz gerekir.

Zayıflamış bir bağışıklık sisteminde, yetersiz uykuya, strese, yanlış yemeğe, yeterli egzersiz yapmamaya vb. Nedenlerle dayanan pek çok faktör var.
Dr. Keith Scott-Mumby, 

Bağışıklık sistemini güçlendirmenin en iyi yollarından biri Siva Derm kolloidal gümüş kullanmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder